Beeld en Geluid in kerken

Wij leveren beeld- en geluidsinstallaties in kerken van ieder formaat. Zo leveren wij installaties aan kleinere kerken, maar ook aan de grootste kerken van Nederland (2300 zitplaatsen)!

“Mensen vinden de kwaliteit van beeld en geluid in de kerk belangrijk voor de beleving”

Wij zorgen voor optimale spraakverstaanbaarheid in combinatie met een uitstekende muziekweergave. Dit kunnen wij realiseren met ons unieke geluidssysteem (de BL-Préamp) in combinatie met Sennheiser microfoons, de beste luidsprekers en een ringleidingssysteem dat op maat is gemaakt voor uw kerk.

Standaard leveren wij een installatie waarbij de nadruk ligt op de spraakverstaanbaarheid. Wanneer gewenst is de muziekweergave te optimaliseren, kunnen daarnaast muziekboxen geïnstalleerd worden. Hierdoor worden muziek, instrumenten en zang uitstekend weergegeven.

Door middel van onze beamers en tv-schermen kunnen wij zorgen voor een perfecte beeldweergave.

Via ons platform kerkdienstluisteren.nl kunnen mensen thuis de dienst mee beleven. Als mensen zelf niet over een tablet, telefoon of computer beschikken, leveren wij een zeer eenvoudig te bedienen ontvanger (lukasontvanger).

Daarnaast leveren wij camera’s met videomixers waarmee u prachtige opnames van een trouwdienst, doopdienst of afscheidsdienst kunt maken voor de gemeente. Deze beelden worden tijdens de dienst opgenomen op een USB-stick. Dit alles wordt in een handomdraai gerealiseerd met onze eenvoudige installatie.

z

Optimale spraakverstaanbaarheid

Op elke plek in de kerk is de spreker optimaal te verstaan, niet te hard of te zacht en de kans op rondzingen is minimaal.

Ringleidingsystemen

Gebruikers van gehoortoestellen kunnen optimaal de dienst meebeleven met onze ringleidingsystemen

Uitstekende muziekweergave

Vanaf laptop, beamer, CD-speler of andere muziekbronnen.

Beamers en tv-schermen

Voor perfecte beeldweergave

Streaming

Met kerkdienstluisteren.nl bieden wij de gemeenteleden die niet naar uw kerk kunnen komen een geweldige kijk- en luisterervaring.

(Full-HD) camera- en geluidsopnames

Prachtige opnames van trouw-, doop- en rouwdiensten