Live streaming

Kerkdienstluisteren.nl / beleefonline.nl; Het ideale platform voor kerken, uitvaartcentra, vergaderzalen en meer om live te streamen. Eenvoudige bediening voor zowel beheerder als kijker/luisteraar.

 

Live meebeleven

Bloemert Beeld & Geluidstechniek levert een complete live streaming installatie met camera’s, videomixers en streamer. Op deze manier bent u niet afhankelijk van meerdere partijen, maar is alles onder één dak.

Voor onze mogelijkheden in camera’s, videomixers, beeldschermen en projecties, kijk onder het kopje beeld.

Met ons eigen streamingsplatform zijn de mogelijkheden onbeperkt, zo kan een beheerder uitzendingen plannen, afschermen en bewerken in enkele muisklikken. Door middel van onze eigen software zijn er vele opties welke vanaf afstand te beheren zijn. Volumeaanpassingen, lipsynchronisatie, temperatuurbewaking en verbindingsbewaking zijn voorbeelden van onze mogelijkheden.

 

Eenvoudig beheerderspaneel

Als beheerder heeft u alle controle eenvoudig en overzichtelijk.

Lage maandelijkse kosten

Door gebruik te maken van eigen hardware en software, kunnen wij zowel de vaste als maandelijkse kosten laag houden.

Gratis integratiemodule voor uw website

Deze module stellen wij gratis beschikbaar aan de webbeheerder, om zo een gepersonaliseerde omgeving te creeëren.

24/7 Verbindingsbewaking

Met een gerust hart uitzenden, zonder twijfel!

Automatisch uitzenden (uitschakelbaar)

Met onze auto-power module begint de uitzending automatisch wanneer de dienst begint en schakelt deze een paar minuten na de dienst automatisch weer uit.

Diensten online (na)bewerken

Met ons eenvoudig bedieningspaneel online kunt u met een paar muisklikken de dienst inkorten, een ander begin selecteren of verborgen delen selecteren!

Lukasontvanger

Deze Lukasontvanger kan eenvoudig worden aangesloten op het internet. Vervolgens kunnen kerkdiensten live of gemiste diensten achteraf worden beluisterd.

Door zijn eenvoudige bediening, is deze ontvanger zeer geschikt voor oudere mensen. Door de simpele installatie is het mogelijk om deze ontvanger ook tijdelijk beschikbaar te stellen aan bijvoorbeeld zieke mensen, zowel thuis als in het ziekenhuis.

Wij zijn er voor u!

  Adres

  Werkhorst 34
  7944 AT Meppel

  Openingstijden

  Ma-Vr: 10:00 – 20:00
  Za: 10:00 – 17:00  
  Zo: gesloten (voor storingen bereikbaar)

  Bel ons

  (0522) 261224