Visuele installaties

Bloemert Beeld & Geluidstechniek is gespecialiseerd in de aanleg van eenvoudig te bedienen videomixers in combinatie met camera-installaties. Daarnaast bieden wij een perfecte beeldervaring met beamerinstallaties en beeldschermen van groot tot klein.

 

Beeld

en geluid voor iedere situatie op maat

Beamerinstallaties leveren wij op maat. Uw presentatie vanaf de laptop naar één of meerdere beamers, of in combinatie met meerdere beeldschermen. Dit alles in een hoge resolutie (Full HD kwaliteit).

Daarnaast is het mogelijk om camerabeelden op de hierboven genoemde beamer/scherm installatie te laten zien. Deze beelden kunnen in combinatie met geluid, eenvoudig worden opgenomen en zijn eventueel beschikbaar voor uitzendingen.

Deze installatie met camera’s zijn zeer eenvoudig te bedienen. Al onze installaties staan bekend om hun zeer eenvoudige bediening.

Voordelen

van een beeldscherm in plaats van een beamer

Naast beamerinstallaties werken wij steeds vaker met grote beeldschermen voor presentaties, De voordelen van een beeldscherm ten opzichte van een beamer zijn:

Hoog contrast

Overdag en bij kunstlicht zeer duidelijke beelden.

Geen beamerventilator

Beeldschermen zijn stil ten opzichte van beamers.

Hoge resolutie

Hierdoor is het zowel dichtbij als van een afstand prettig om naar te kijken.

Optioneel draadloos presenteren

Wij hebben ervaring met zeer eenvoudig te bedienen draadloze mogelijkheden om uw beeld van het laptop op het grote beeldscherm te presenteren met slechts enkele muisklikken.

Camerabeelden

en prachtige opnames hiervan

Wij leveren complete camera-installaties met opname-apparatuur. Het maken van een prachtige professionele opname vereist geen technische kennis.

Om de perfecte opnames te realiseren, kunnen wij u een installatie leveren met één of meerdere camera’s en een laptopaansluiting.

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

g

Een professionele videomixer

Ondanks de eenvoud, maakt u een professionele opname van beeld en geluid. Uitzenden van de beelden behoort ook tot de mogelijkheden.

Mogelijkheid meerdere (zoom)camera's

Op onze videomixer zitten meerdere ingangen voor audio- en videosignaal, dit kunnen verschillende (Full HD) camera’s zijn, maar ook in combinatie met een laptop. Wisselen tussen de beelden is zeer eenvoudig! Uniek is onze zoomcamera met een vanzelfsprekende bediening op afstand.

Opnemen van de dienst

Met onze USB-opnamerecorder kunt u eenvoudig alle gemaakte beelden opslaan op een USB-stick. Deze is na afloop direct beschikbaar.

Ook andere opties kunnen wij wellicht voor u realiseren.

Voor eventuele vragen of een demo kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn er voor u!

Adres

Werkhorst 34
7944 AT Meppel

Openingstijden

Ma-Vr: 10:00 – 20:00
Za: 10:00 – 17:00  
Zo: gesloten (voor storingen bereikbaar)

Bel ons

(0522) 261224