Menu
Werkhorst 34, 7944 AT Meppel, tel: 0522 261224

Luidsprekerzuilen/muziekluidsprekers

Zuil links

Van veel kerken ontvangen wij positieve reacties op de keuze voor luidsprekerzuilen, die specifiek zijn ontworpen voor spraakweergave. Wij zijn van mening dat een dergelijke luidsprekerzuil in een kerkzaal met een galmrijke akoestiek doorgaans beter presteert dan een luidspreker die geschikt is voor zowel spraak als muziek. Omdat in het overgrote deel van de kerkdiensten geen muziekweergave nodig is, leggen wij de hoogste prioriteit bij spraakverstaanbaarheid, uiteraard wel met behoud van een natuurlijke klankkleur.

Optioneel kunnen wij in ons geluidssysteem perfecte muziekweergave integreren. Bij diensten waar muziekweergave gewenst is, kunnen eenvoudig en zelfs draadloos één of meer muziekboxen worden bijgeplaatst. Tijdens het gebruik van deze muziekboxen is er een perfecte muziekweergave, terwijl het gesproken woord van bijvoorbeeld de voorganger alleen uit de kerkzaalluidsprekers klinkt.

De juiste keuze voor het soort luidspreker, de luidsprekeropstelling/ -positionering en de richtingskarakteristiek is erg relevant. Een belangrijk voordeel van de door ons toegepaste luidsprekerzuilen is, dat wij bij deze zuilen de richtingskarakteristiek (het polaire diagram) kunnen beïnvloeden. Hierdoor kunnen wij de geluidsafstraling van deze luidsprekers maximaal afstemmen op de kerkzaal. Op deze manier bieden wij de optimale oplossing voor elke kerkzaal, zowel klein als groot. Voor laatstgenoemde categorie kerkzalen bieden wij een luidsprekerzuil aan met een nagenoeg constante geluidsdruk tot ruim 20 meter.

Kortom, wij leveren u een totaaloplossing op maat!