Werkhorst 34, 7944 AT Meppel, tel: 0522 261224
 
Afdrukken(print)

Welkom op onze website!

Oude Sennheiser microfoon

Bloemert Beeld & Geluidstechniek is een gespecialiseerd bedrijf met 35 jaar ervaring op het gebied van geluidinstallaties. Wij richten ons voornamelijk op kerken, gemeentelijke instellingen, vergaderruimten, bedrijven en sportaccomodaties. Voor elke situatie leveren wij een oplossing op maat.

Ons specialisme bestaat onder meer uit het zelf ontwikkelen van professionele geluidsapparatuur. Wij onderscheiden ons sterk met onze zelfregisserende versterker (de BL-préamp regelunit), een digitaal opnamesysteem (AOS) en ons live kerkradio systeem. Met het opnamesysteem kunnen kerkdiensten en vergaderingen zeer eenvoudig op (90-minuten) cd’s worden gebrand of met één klik op internet worden geplaatst. Verder hebben wij onze eigen ringleidingversterker.

Naast geluidsinstallaties leveren wij beamerinstallaties, waarbij beeld en geluid optimaal op elkaar worden afgestemd.

Wij vinden het erg belangrijk om onze producten optimaal aan te passen aan uw specifieke situatie. Wij zijn dan ook graag bereid om een afspraak met u te maken, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Om optimale service te kunnen bieden willen wij voor onze geluidsinstallaties het werkgebeid beperken tot de provincies Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen, Flevoland en de kop van Gelderland. Ons digitaal Audio Opname Systeem leveren wij wel in heel Nederland.